Perzik-druif jam

03/09/2010

Het rook heerlijk, zag er verrukkelijk uit en toen bedacht ik me dat de druif wel iets kleiner kon. Hup staafmixer erin en de hele handel sloeg dood. Verprutst, werd een soort vloeibaar caramel. Ooit ergens gelezen dat je geen staal mag gebruiken, wordt te heet. Ik dacht voor mijn handjes, hihi, maar de jam verbrandt!

Ingrediënten;

  • 500 g perziken, gepureerd
  • 500 g witte druif, doormidden en ontpit
  • 1 kilo geleisuiker

Volg de instructies op de verpakking.

About these ads

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

%d bloggers op de volgende wijze: